fbpx

Avís legal

  1. Inicio
  2. »
  3. Avís legal

Objecte i acceptació

Aquest avís legal regula l’ús del web www.bikeparkscostadaurada.com (d’ara endavant, LA WEB) que és de titularitat d’Biketrial Costa Daurada Torredembarra d’ara endavant, EL PROPIETARI DE LA WEB).

La navegació pel lloc web del propietari del web atribueix la condició d’usuari del mateix i suposa l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, susceptibles de patir modificacions.

L’usuari està obligat a fer un ús correcte de la web d’acord amb la llei, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal. L’usuari respondrà davant del propietari de la web o davant de tercers pels danys i perjudicis que puguin sorgir com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Identificació i comunicacions

El propietari de la web en compliment de llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònics (LSSI), us informa que:

La seva denominació social és: Biketrial Costa Daurada Torredembarra

Su nombre comercial es: Bikeparks Costa Daurada

Su CIF es: G43973064

Su domicilio social se encuentra en: Alt de Sant Pere, 49 – Baixos, (Tarragona) – Spain

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la vostra disposició diversos mitjans de contacte que es detallen a continuació:

Teléfono: +34 650 60 40 89

E-Mail: bikeparktdb@gmail.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i el propietari del lloc web es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es duguin a terme a través de correu postal o qualsevol altre mitjà detallat anteriorment.

Condicions d’accés i ús

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, però El propietari de la web pot condicionar l’ús d’alguns dels serveis oferts al seu lloc web a l’emplenament previ del formulari corresponent.

L’usuari garanteix l’autenticitat i l’actualitat de totes les dades que comuniqui al propietari del web i serà únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que dugui a terme.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis del propietari de la web ia no utilitzar-los per, entre d’altres:

  • Difusió de continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o l’ordre públic.
  • Introduir a les xarxes virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, danyar, interrompre o generar errors o danys a les dades, documents electrònics a les dades o als sistemes físics i lògics del propietari del lloc web o de tercers, així com obstaculitzar el accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el propietari de la pàgina web presta serveis.
  • Intentar obtenir accés als comptes de correu electrònic d’altres usuaris oa àrees restringides dels sistemes informàtics del propietari del web o de tercers i, si escau, extreure’n informació.
  • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del propietari del web o tercers.
  • Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
  • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que compti amb el permís del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
  • Sol·liciteu dades amb finalitats publicitàries i enviar publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia i programari, així com els seus disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra, la propietat de la qual pertany al propietari de la web sense que puguin entendre cedits al usuari cap dels drets d’explotació sobre aquests més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els seus continguts i dur a terme, si escau, còpies privades autoritzades, sempre que els elements reproduïts no es transfereixin a tercers, o s’instal·len als servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació. A més, totes les marques, noms comercials o distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del propietari de la web sense que pot entendre que l’ús o accés a aquest atribueix al dret sobre aquests.

Queda prohibida la distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzada pel titular dels drets dexplotació.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas, l’existència de relacions entre el propietari de la web i el propietari de la pàgina web on s’estableixi, ni l’acceptació i l’aprovació per part del propietari del web dels seus continguts o serveis. Aquells que vulguin establir un hiperenllaç prèviament, haurà de sol·licitar autorització per escrit al propietari de la web. En qualsevol cas, l’hiperenllaç només permetrà l’accés a la pàgina web o pàgina d’inici del nostre lloc web. Així mateix, vostè haurà d’abstenir-se de fer manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre el propietari del web o incloure continguts il·lícits contraris als bons usos i l’ordre.

El propietari de la web no és responsable de l’ús que cada usuari dels materials disponibles en aquest lloc web ni de les accions que dugui a terme en base a aquests..

Exclusió de garanties i responsabilitat

El contingut d’aquest lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que se’n garanteixi plenament l’accés a tot el contingut, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

El propietari de la Pàgina Web exclou, fins on us permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d’accés a la web o la manca de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota mena dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als que s’hagi accedit a través de la web o els serveis que s’ofereixen.

 b) La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions als sistemes informàtics, documents electrònics o dades d’usuari.

 c) L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal, com a resultat de l’ús incorrecte del lloc web. En particular i com a exemple, el propietari de la web no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com les normativa  sobre competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, el propietari de la web declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que estigui fora d’aquest lloc web i no és gestionada directament per nosaltres. La funció dels enllaços que apareixen en aquest lloc web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts que podrien ampliar els continguts oferts per aquest lloc web. El propietari de la web no garanteix ni és responsable del funcionament o de l’accés als llocs enllaçats, ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc no serà responsable dels resultats obtinguts. El propietari de la pàgina web no és responsable de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

Publicacions

La informació administrativa facilitada a través d’aquest lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que han d’estar formalment publicats als butlletins oficials de les administracions públiques, que són l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...