fbpx

7 d’Abril última competició al Bikepark TDB

  1. Inicio
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Organització de competicions
  6. »
  7. 7 d’Abril última...

  El proper diumenge 7 d’abril tindrà lloc al Bikepark Torredembarra l’última competició en aquestes instal·lacions. 

Aquest serà la 45è TRIAL del municipi i ÚLTIM! Com ja venim informant, el Bikepark Torredembarra despareixerà a finals d’aquest 2024, sense alternativa al municipi de Torredembarra, desapareixerà aquesta entitat que porta  tants anys de trajectoria, fent escola de ciclisme i competicions d’alt nivell i nivell base. Encara sense un futur clar en altres municipis del territori.

Les competicions amb totes les categories transcorreran durant tot el matí de diumenge de 9 a 14hores. Esperem una bona participació prop de 150 ciclistes d’arreu de la pensinsula i diversos campions del Món pel comiat d’aquestes instal·lacions.

A més a més, dissabte a la tarda hi haurà música en directe, concurs de salt d’alçada, i concurs en circuit d’habilitat pels més petits (fins a alevins) a les 17hores. També servei de Bar i sortejos tant dissabte com diumenge, llibre de signaturees per a que hi deixeu el vostre record! Diumenge a la tarda el bikepark romandrà obert per entrenaments lliures.

Tindreu un espai per autocaravanes al C/Catllar ( al carrer del poligon tocant al cementiri a 50metres del bikepark) – veure imatge-.
Us recomanem vindre amb temps per aparcar, tindreu disponible aparcament al C/Catllar i altres del poligon, aparcament zona esportiva davant del Bikepark i C/Hort de l’Oca. No estarà disponible l’aparcament Mañé i Flaquer ja que s’hi fa un Motorshow, el qual també us recomanem visitar diumenge a la tarda.

 INSCRIPCIONS I DOSSIER DEL CORREDOR AQUÍ

Feu un comentari

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...