fbpx

Així ha estat l’última cursa al Bikepark TDB

Així ha estat l’última prova del Bikepark Torredembarra, la Copa Catalana de Trial ha estat l’última competició que s’hi disputarà en aquestes instal·lacions, ja que a finals d’aquest 2024 haurà de desapareixer per la construcció d’un CAP.

Ha estat una gran jornada, molt emotiva, amb gairebé 140 participants vinguts d’arreu d’España per acomiadar-se d’aquestes instal·lacions que a més són del més alt nivell nacional, reconegut per Federació de Ciclisme. Molt de públic i molts personatges que hi han format part de la historia del club així com excorredors com Abel Mustieles, o Albert Cabestany de trial en moto.

La cursa ha estat perfectament organitzada pel club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb unes zones exigents sobretot a les categories d’Elit, per acomiadar el bikepark amb un gran espectacle. I així ho han fet els participants que han deixat bocabadats als assistents superant dificultats increïbles.

La lluita a les categories Elit Masculí i femení han estat apassionants i es que tenim molts campions i campiones Mundials, com l’Actual subcampiona del Món i campiona d’Europa Vera Baron, l’actual campiona del Món cadet Alba Riera, Laia Esquis, Irene Caminos entre d’altres i en nois campions mundials com Eloi Palau, Sergi Llongueras, Benito Ros, Martí Riera i l’actual subcampió Mundial Dani Baron. Va ser aquest, Dani Baron que amb una lluita fins l’últim moment amb Eloi Palau va endur-se la victoria, tercer va acabar sent Martí Riera també amb una lluita intensa amb els seus perseguidors. En noies la jove Alba Riera va imposar-se amb un trial perfecte sobre la campiona europea Vera Baron, tercera va ser Andrea Pérez.

TOTS els resultats AQUÍ

Video RESUM:

Galeria fotogràfica: 

La jornada previa hi va haver música en directe i concursos de salts i de velocitat pels més petits que va fer un molt bon ambient previ a la cursa.
Gràcies a tots els assistents per aquest comiat!

Recordeu que tenim inscripcions obertes als Casals d’ESTIU CLICK AQUÍ

Propera cursa: 3-5 de maig, fira de Cambribike  Cambrils amb la Copa d’España de Trial i curses de XCE i CX 

Feu un comentari

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...