fbpx

Copa Catalana Trial Torredembarra 2023

  1. Inicio
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Organització de competicions
  6. »
  7. Copa Catalana Trial...

Bona matinal de trial en la primera prova de Copa Catalana de Trial 2023, al Bikepark Torredembarra amb 120 participants i un dia esplèndid de Sol.

El Bikepark Torredembarra estaba de gala amb les millores realitzades pel club organitzador aquests mesos previs, modificacions al circuit, nous materials i recen pintat, el Bikepark Bauhaus Torredembarra ha fet goig.

120 participants d’arreu de Catalunya però també de Castelló, València i d’altres indrets de la peninsula hi han pres part. Dissabte ja es veia molt d’ambient amb moltes families desplaçades al municipi per veure els circuits i gaudir de la localitat.

El nivell encertat dels circuits per l’organització ha fet que els participants gaudissin en tots els nivells, una matí de ciclisme i companyerisme amb rivalitat molt sana.

A l’Elit femení ha guanyat amb contundència Alba Riera que ja porta demostrant aquest any que es postula com una de les millors del Món. Segona ha estat Andrea Perez i tercera Paula Cuesta.
En l’Elit Masculí primera victoria en molt de temps i per primera vegada a Torredembarra per Sergi Llongueras, que mai havia guanyat aquí, torna a trobar bones sensacions després de dos anys complicats, segon ha estat Nil Benitez i tercer Martí Riera.

Els guanyadors de les diferents categories han estat: 

– Marc Salom en R1

– Alex Rodriguez en R2

– Axel Mendez en R3

– David Caudau en Màster

– Biel Castaño en Aleví

– Nico Zozarro en Principiant

– Nacho Caurin en Open Blau

– Eloi Lopez en Open Blanc

– Diego Alonso en Open Negre

– i categoria Benjamí i prebenjamí sense podis i amb medalla per tots els participants

7 d’abril 2024 tornarà la Copa Catalana de Trial a Torredembarra, essent l’última cursa del Bikepark Torredembarra, que desapareixerà aquest 2024  Aviat tota la info. 

Galeria de fotos  2023  

Video Copa Catalana 2022

Propera edició 18 de febrer 2024

Feu un comentari

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...