fbpx

Disseny de Bikeparks i instal·lacions ciclistes

  1. Inicio
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Disseny de Bikeparks
  6. »
  7. Disseny de Bikeparks...

 Realitzem disseny i contrucció de bikeparks.

Tenim més de 20 anys d’experiència en contrucció d’espais per al ciclisme en diferents disciplines, Trial, Mtb, btt, dirt jump i bmx, ciclocross, etc.
Una intal·lació ciclista d’aquest tipus és molt econòmica de construïr, actualment el ciclisme està de moda i en alça, augmentant per ser un esport a l’aire lliure, que et permet desplaçaments amb autonomia, valors saludables, com a transport i molt més.

És una instal·lació barata si es compara amb altres esports, ja que els materials són econòmics i sobretot es moure terra i pedres. També es pot arribar a disposar d’un bikepark d’alta qualitat que pugui acollir diferents disciplines tals com hem anomenat, això pot suposar ser una referència a la zona i a l’estat, ja que existeixen poques instal·lacions multidisciplinars de ciclisme.

Un cop finalitzada l’obra aquesta pot ser gestionada per un club local, ajuntament o per nosaltres mateixos amb els millors professors especialitzats i amb experiència en les diferents disciplines.

Hem dissenyat i col·laborat en la realització de molts bikeparks tals com: Torredembarra, Cambrils, Vall d’Uixò, Gandesa, Perafort, Olesa de Montserrat, Pacs del Penedès i altres.
Alguns d’ells com Torredembarra reconegut amb el màxim nivell de federació catalana de ciclisme.

Posat en contacte!!  Demana més informació! 

 

 

Feu un comentari

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...