fbpx

Resum Copa España de Trial Cambrils

  1. Inicio
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Participació a competicions
  6. »
  7. Resum Copa España...

Aquest diumenge s’ha celebrat la sisena edició de la Copa d’España de Trial a Cambrils.

Turistes i cambrilencs es van acostar al passeig per veure des de la barrera els salts impossibles dels millors pilots d’Espanya d’aquest esport tant increïble. Més de 150 ciclistes– homes i dones, i de totes les categories d’edat van participar-hi vingut de tota la pensinsula, Portugal, Andorra, França Alemanya i Suissa, entre ells, els millors del país i també del món.

Les finals masculina i femenina han tingut moltissim públic i un nivell de pilotatge increïble, que han fet gaudir d’allò més al públic assistent. a l’Èlit femenina es va poder veure el duel entre Alba Riera i Vera Barón en el qual es va acabar imposant la primera. En l’Èlit masculí, es va imposar Julen Sáenz en una final ajustada també fins l’últim sector.

La cursa ha estat perfectament organitzada pel club Biketrial Costa Daurada , amb unes zones exigents, variades amb materials com roques, troncs, contenedors, i tubs de formigó, que han agradat molt als participants i per això és la Copa d’España de Trial amb més participació.

Al següent enllaç hi podeu veure totes les classificacions: TOTS els resultats AQUÍ
Classificacions categories open: Classificacions Open Cambrils

Video RESUM:   

Galeria fotogràfica: 

Cal agraïr la confiança de l’Ajuntament de Cambrils per dur a terme aquest gran esdeveniment que any a any es consolida, amb augment de participació i públic i un gran espectàcle proper als aspectadors, també millorant any a any per part de l’organització amb detalls com la cobertura de la sorra de platja per una circulació més factible per les categories més petites.

Recordeu que tenim inscripcions obertes als Casals d’ESTIU CLICK AQUÍ

 

Feu un comentari

Abrir chat
Necessites + info?
Hola,.. 👋 si necessites més informació dels nostres serveis i activitats no dubtis a comentar-me,...